miercuri, 9 ianuarie 2013

UN POPOR FORTAT



UN POPOR FORTAT


Romanii sunt impartiti in doua grupuri istorice: COMPETENTI si INCOMPETENTI.
"COMPETENTII", intelectualii si oamenii care au realizat ceva in viata au fost  bagati  in puscarii,  li s-au luat averile  si au fosT FORTATI:
-          SA  FACA  PE PROSTII  PENTRU A NU-I JIGNI PE PROSTI;
-          SA TACA PENTRU A-I  LASA PE PROSTI SA VORBEASCA;
-          SA NU FACA DECAT CE I-AU  LASAT  INCOMPETENTII  SA FACA;
-          SA-I LAUDE PE PROSTI DACA VOR SA MANANCE;
-          SA NU AUDA DECAT CE SPUN PROSTII;
-          SA NU VADA DECAT CE LE ARATAU  PROSTII;
Cand  spun „prosti” ma refer la Dej, Ceausescu (partial)   si restul conducatorilor, ma refer la trantorii care i-au batut pe gospodarii satelor sa dea la  „colectiva”  caii, vacile si tot ce aveau in batatura, ma refer la analfabetii pusi sa-i invete pe academicieni, ma refer la cei care nu au realizat nimic in viata si au fost pusi sa conduca fabricile de stat.
Dupa 89, cand spun „prosti” ma refer la fostii politruci, care  si-au castigat existenta in comunism  numai pentru activitatea politica, si la o parte din membrii organelor de represiune, care prin relatii, coruptie, apartenenta la partidul lui  Iliescu, au ajuns patronii noilor firme.  Ma refer la parlamentarii pusi pe listele partidelor de prostii enumerati mai inainte si la adevaratii decidenti din guverne numiti  in functii de aceeasi „prosti”.  COMPETENTII au fost, si dupa 89, FORTATI de INCOMPETENTI.

INCOMPETENTII  au fost si ei la randul lor FORTATI:
-           sa para mai destepti decat erau de fapt
-          sa faca numai ce vroiau liderii de partid sa se faca
-          Sa spuna numai ce vroiau liderii de partid sa auda
-          Sa asculte numai ce vroiau liderii partidelor sa auda
    Cu aplicatie la Ponta, plagiatul  poate fi explicat prin faptul ca vroia sa para mai destept decat era iar nepedepsirea plagiatului prin atitudinea noilor "prosti" fata de liderii de partid. Inlaturarea lui Patapievici si subordonarea  ICR se poate explica atitudinea INCOMPETENTILOR fata de COMPETENTA. Intotdeauna INCOMPETENTII au ajuns la putere prin violenta si tradarea unor COMPETENTI, in cazul USL, tradarea liberala. Guvernarea INCOMPETENTILOR a insemnat , fara exceptie, dezastru economic pentru Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu